kapcs_borito-1.jpg

Rólam

304A2109-Edit.jpg

Ki vagyok én?

Egy gyönyörű feleség férje és egy vagány kisfiú édesapja vagyok, aki tudja és értékeli a megismételhetetlen pillanatok fontosságát, maximalista a munka során és a családi életben is. A fotózás számomra nem csak munka, hanem az egyik hobbim is, így minden egyes kép igazi szenvedéllyel készül.

Mindennél nagyobb elismerés, ha örök emléket és élményt nyújthatok át az ügyfeleim részére, ezért megtisztelő lenne, ha részese lehetnék ezen momentumoknak, legyen az esküvő, vagy csak egy egyszerű családi fotózás.


esküvői fotók

Miért pont én?

Nem fogok díjakkal, vagy kiállításokkal büszkélkedni, mert ami igazán számít az az, hogy tetszen a munkásságom. Mindig is különc voltam, ez hatással van a fotóim stílusára is. Számomra fontos, hogy megbízz abban, amit csinálok, ezzel biztosítva a teljes kreatív szabadságot. Amikor az első esküvőmet fotóztam egy dolgot tűztem ki célul, mindenek felett - különleges képi világot adni különleges embereknek.

Azóta elrepült jónéhány év, de a célom változatlan. Mindezt csak folyamatos fejlődéssel és megújulással lehet fenntartani, amit a szakma neves, nemzetközi nagyjaitól volt és van lehetőségem eltanulni, így a képeim mindig az aktuális trendeket tükrözik. Szakmai tudásom elismerését az is tükrözi, hogy 2017 óta az ország legnagyobb fotós iskolájának tanára vagyok.


Hogyan dolgozom - Bolla Gábor Zalaegerszeg fotós

Hogyan dolgozom?

Egy kép többet mond ezer szónál és én hiszem, hogy minden fotó ezer emléket idéz fel 20-30 év múltán is. Ehhez viszont az a fotós kell, aki olyan, mintha a barátod lenne, de mégis a fotózás a hivatása, hiszen ott lesz veletek az első könnynél, ölelésnél és akkor is, amikor a legédesebb csókkal megkoronázva férj és feleség lesztek.

Tudom, hogy mennyire fontos számotokra az életreszóló emlékek megörökítése és megosztása a családdal, barátaitokkal. Ezért amikor csak lehet a háttérben megbújva, nem akadályozva senkit, minden fontos momentumot megörökítek, hogy amennyire csak lehet komfortosan érezd magad és megéld az igazi pillanatokat, a többit bízd rám!


Kövess Instagramon is: @bollagabor