2017's 1st

Ági & Krisztián

Viszonylag későn indult a szezon számomra, de azért előtte sem unatkoztam. Az viszont rengeteg pozitív energiát adott, hogy egy kellemes környezetben, szimpatikus párhoz volt szerencsém. Ági ruhája és Krisztián öltözete is az aktuális trendeknek megfelelő, laza, de mégis elegáns volt. A polgári szertartás és az azt követő party Gosztolán volt, ami tökéletesen passzolt az ifjú pár által megálmodott Vintage stílusú esküvőhöz. Amit viszont sajnálok, hogy nem valósult meg, az az, hogy az első találkozásunk alkalmával Ági még egy éjszakai ceremónia lehetőségéről is beszélt, de sajnos ezt az opciót elvetették, pedig egy fáklyás szertartásnak én is nagyon örültem volna. Ami viszont kárpótol, hogy sikerült ismét maximálisan kielégítenem Ágiék igényeit és a vendégek visszajelzése is igen pozitív volt. Ez visz előre és tudom, hogy jó úton járok... :) 

Hello 2017, mi van veled?

Nini, több mint 2 év kihagyás után egy újabb blogbejegyzés. :) 

Hétfőn Katával és Andrással jegyesfotóztunk. Számomra nem meglepő, hogy a fotózás kezdetén izgatottabbak a párok, hiszen nem minden nap történik meg velük, hogy a kamerák előtt szerepelnek. Most sem volt másképp, hiszen 15 perc után már jele sem volt a kezdeti bizonytalanságnak. Olyannyira, hogy a fotózás közepére, már bevállaltak olyat is, ami kicsit sem volt veszélytelen. Szerintem mind hárman remek élményekkel gazdagodtunk. Kata és András most már tudja, hogy egy egyszerű, mattnak tűnő felület, vagy egy pocsolya is remek lehetőség a fotózásra. Én személy szerint zalaegerszegi létemre még sohasem voltam a ZTE foci stadionjában, most viszont egyből a pálya kellős közepén fotóztunk. Esküvő 4 hét múlva, amit már nagyon várok, de talán Kata és András nálam is jobban, ugye? :D :P
Addig pedig itt van egy kis ízelítő azoknak, akik a közeljövőben kötik össze életüket, vagy csak szeretnének egy jó hangulatú páros fotózást szerelmükkel.

Áldott állapot

Tavaszodik, növekszünk szépen lassan és ha már fotós az apuka, akkor bűn lett volna nem készíteni pár szabadtéri pocakos fotót a kicsi feleségemről. :)

Téli esküvő? Nem probléma!

Sokan úgy gonolják, hogy esküvői szezon áprilistól októberig tart, mert a menyasszony ruha nem éppen egy téli viselet. Adri és András rácáfoltak erre. Kifejezetten téli esküvőt szerettek volna tartani, így amikor megkerestek, hogy én fotózzam a nagy napjukat, nagyon megörültem a lehetőségnek. A kreatív fotózást az enyhe téli időjárás miatt Ausztriában, a közel 1500 méter magas Koralpe síközpont mellett tartottuk. András már az első találkozásunk alkalmával kijelentette, hogy Ő nem szereti ha fotózzák, de a képeken ez szerencsére nem látszik, sőt nekem úgy tűnt, hogy kifelyezetten jó kedve volt, bár ezt a megfelelő mennyiségű házipálinka is okozhatta. :)

Elindult az oldal... (végre)

Mindenképpen szerettem volna egyet, de nem volt aki megcsinálja és mástól nem akartam függeni. Mivel csak a facebook oldal nem elég egy komolyabb fotós munkáinak bemutatására, így belevágtam. Jó, voltak külső tényezők is, amiknek a hatására most már tényleg ideje volt elkezdeni. Hosszú tervezgetés és alapos utánajárás előzte meg az oldla létrejöttét, de úgy érzem a lehetőségekhez képest megtaláltam az ideális felületet a képeim bemutatására. Valójában az oldal már bő 2 hónapja elkészült, de csak teszt jelleggel üzemelt és csak azok látták, akiknek említettem. Finomhangolások még lesznek, de a design már közel 100%-os. 

Tessék fogyasztani és osztani!